وبلاگ با توضیحات متنی

پودر دارچین توصیف

دارچین پوست نوعی درخت است. بعد از دو سال که از کاشت درخت می‌گذرد پوسته چوبی درخت را جدا می‌کنند، ریز ریز می‌کنند، این پوسته‌ها را خشک می‌کنند و آسیاب می‌کنند. دارچینی که ما از فروشگاه‌ها و عطاری‌ها تهیه می‌کنیم، دارچین کاسیا است و قیمت آن ارزان‌ تر از نوع دیگری از دارچین به نام سیلان است. دارچین سیلان هم بیشتر در امریکا و کشورهای اروپایی مصرف شده و بسیار گران هستند. این نوع از این ادویه خواص دارویی بیشتری نسبت به نوع کاسیا داشته و عوارض و مضرات آن بسیار کم است.

هرچند دارچین خواص بسیار زیادی دارد اما مضراتی هم دارد که باید رعایت آنها این ادویه را مصرف کرد. افزایش ضربان قلب، تداخل با آنتی‌بیوتیک، مضر برای افراد گرم مزاج و رقیق‌کننده خون از مضرات این ادویه است. علاوه بر این گفته می‌شود دارچین باعث درد زایمان زودهنگام و باز شدن دریچه رحم می‌­شود و در زمان حاملگی و شیردهی باید از خوردن دارچین خودداری کرد.

ادویه هایی که قند خون را تنظیم می کنند

اگرچه بیماران مبتلا به دیابت نوع ۲ نیاز به پیگیری های متعدد میزان قند خون و ادامه روند دارودرمانی دارند، اما در کنار داشتن یک شیوه زندگی مناسب، ثابت شده است که برخی ادویه جات می توانند در درمان و یا کنترل قندخون در افراد دیابتی مفید واقع شوند.

 لیستی از ادویه های دیابت پسند از این قرار است:

ریحان: ریحان سرشار از فلاونوئیدها است و مصرف آن با گوجه فرنگی، روغن زیتون و سرکه منجر به کنترل فشار خون می شود. با توجه به تحقیقاتی که خلاصه آنها در مجله آمریکایی تحقیقات علوم پزشکی در سال ۲۰۱۴ منتشر شد، فشار خون بالا یک نگرانی عمده برای ابتلا به دیابت نوع دو است. دونفر از هر سه نفر از افراد مبتلا به دیابت، از فشار خون بالا نیز رنج می برند.

دارچین: دارچین یک آنتی اکسیدان است و تحقیقات نشان داده که مصرف آن منجر به بهبود حساسیت به انسولین می شود و قند خون ناشتا را کاهش می دهد. آنتی اکسیدان های موجود در دارچین منجر به پیشگیری از آسیب های سلولی آهسته می شوند.

سیر: با توجه به تحقیقاتی که نتایج آنها در مجله آمریکایی تغذیه بالینی به چاپ رسیده، مصرف سیر با کاهش فشار خون و کاهش قند خون در ارتباط است. البته مصرف سیر ممکن است منجر به برخی تداخلات دارویی شود بنابراین قبل از اضافه کردن آن به رژیم غذایی تان با پزشک تان حتما مشورت کنید.

رزماری: بهترین آنتی اکسیدان است بخصوص زمانی که با فلفل، حبوبات یا کلم ترکیب می شود. رزماری خواص ضد التهابی دارد و باعث کاهش استرس اکسیداتیو، کاهش خطر سرطان و پیشگیری از ابتلا به سندرم متابولیک می شود.

میخک: میخک غنی از آنتی ‌اکسیدان آنتوسیانین و کوئرستین بعلاوه یک ترکیب فعال به نام اوژنول است و همچنین منبع عالی از منیزیم و منبع خوب از اسید چرب امگا۳، ویتامین‌های ث و کا، فیبر و کلسیم و منیزیم محسوب می شود. همچنین این ادویه یک ضدعفونی‌کننده طبیعی، ضدالتهاب و مسکن نیز محسوب می‌گردد. محققان نشان داده‌اند که مصرف ۱ تا ۳ گرم میخک در روز برای افراد مبتلا به دیابت نوع ۲ برای کنترل بهتر سطوح قند، کلسترول بد و کلسترول کل و نیز کاهش تری‌گلیسیرید خون مفید است.

زردچوبه: این ادویه حاوی کورکومین، یک ترکیب فعال با ویژگی ‌های ضدالتهابی و آنتی ‌اکسیدانی است و جریان خون را بهبود می‌ بخشد. زردچوبه باعث بهبود عملکرد انسولین می ‌شود و همچنین در سوخت‌ و ساز کربوهیدرات، پروتئین و چربی دخیل است. کورکومین موجود در زردچوبه باعث کاهش رسوب پلاک‌ های چربی در دیواره داخلی عروق می ‌شود و از گرفتگی آن جلوگیری کرده و به جریان خون کمک می ‌کند.

منبع:شفقنا 

از کجا متوجه شویم که ادویه جات و سبزی‌های خشک فاسد شده اند؟

به گزارش مشرق، فکر میکنید که سبزی خشک و ادویه عمر طولانی دارند به همین دلیل تاریخ انقضایی برای این دسته از مواد غذایی در نظر نمی‌گیرید. برخلاف باور بسیاری نگهداری ادویه و سبزیجات خشک هم محدودیتی دارد.

ادویه‌ها یکی از پرکاربردترین چاشنی‌ها برای خوش طعم و دلچسب‌تر کردن غذاها به شمار میروند که باید با نحوه نگهداری و مدت زمان سالم بودن آن‌ها آشنا باشیم.

نگهداری سبزی خشک و ادویه‌ها را هم باید همانند مواد غذایی دیگر جدی بگیرید چرا که خشک بودن آن‌ها دلیل بر مادام العمر بودنشان نیست. سبزیجات خشک و ادویه جات هم تاریخ انقضا دارند برای حداکثر مزیتشان.

از نظر فنی همچنان خوراکی به حساب می‌آیند، اما وقتی دیگر طعمی ندارند و یا قدرتشان در تغییر غذا کم شده دلیلی ندارد که استفاده شوند.

با استفاده از راهنمایی که در ادامه خدمتتان می‌دهیم می‌توانید کاری کنید کابینت ادویه جات خانه از تبدیل شدن به موزه نجات پیدا کند، همچنین به شما می‌آموزیم که چگونه آن‌ها را نگهداری کنید تا طعمشان تا مدت‌ها قوی بماند.

طول عمر ادویه جات

طول عمر ادویه جات و گیاهان خشک به نوع آماده سازی و نحوه نگهداری شان مربوط می‌شود. ادویه جات خرد شده، ادویه جات کامل، و گیاهان خشک شده هر کدام به نحوی عمرشان بالا می‌رود.

ادویه جات کامل

ادویه جات کامل مانند چوب میخک و دارچین، که به همان شکل کامل و طبیعی خود خشک شده اند طول عمر بیشتری دارند. این ادویه جات کامل را قبل از اینکه بی خاصیت شوند می‌توانید ۴ تا ۵ سال نگهداری کنید. در این میان یک استثنا وجود دارد و آن فلفل کامل است، که حدود ۵ تا ۶ سال دوام می‌آورد.

ادویه جات خرد شده

ادویه جاتی که خوب خرد شده اند و تبدیل به پودر شده اند، مانند جوز هندی، دارچین، زیره سبز، و کاری، ۲ تا ۳ سال دوام می‌آورند.

زمان خراب شدن سبزی خشک و ادویه

گیاهان و سبزیجات خرد شده مانند ریحان، جعفری و پونه کوهی ۲ تا ۳ سال دوام دارند. اگر در همان شکل طبیعی خود خشک و نگهداری شوند، ممکن است کمی بیشتر عمر کنند، چیزی حدود ۳ تا ۴ سال.

دانه‌ها

بسیاری از دانه‌ها مانند رازیانه حدود ۴ سال عمر می‌کنند. دانه خشخاش و کنجد در این میان استثنا هستند و باید پس از ۲ سال به دور انداخته شوند.

عصاره‌ها

عصاره‌هایی مانند نعنا می‌توانند تا ۴ سال سالم بمانند. با این حال عصاره خالص وانیل، شامل این مورد نمی‌شود – این عصاره به علت محتوای بالای الکلش تا آخر سالم می‌ماند.

توصیه‌هایی برای نگهداری و ذخیره سازی سبزی خشک و ادویه

برای اینکه عمر ادویه جات را بالا ببریم، آن‌ها را در جایی خشک و خنک نگهداری کنید مانند یک گنجه. ذخیره سازی ادویه جات در قفسه‌ای نزدیک به اجاق گاز ایده خوبی نیست، چون گرما سرعت در هم شکستن ادویه جات و سبزیجات خشک شده را بالا می‌برد.

پرهیز از رطوبت اضافی

خشک نگه داشتن ادویه جات و گیاهان خشک شده عطر و طعمشان را برای مدت زمان طولانی تری قوی نگه می‌دارد. کاهش رطوبت خارج از بطری‌ها نیز به کاهش خطر خرابی کمک می‌کند.

ادویه جات را هنگام اضافه کردن به غذا مستقیم روی آن نگیرید، چون بخار غذا به ادویه رطوبت می‌دهد به جای این کار از یک قاشق خشک برای منتقل کردن ادویه به غذا کمک بگیرید.

فریزر نیز یکی دیگر از مکان‌های اشتباه برای نگهداری ادویه جات است، هر بار که ظرف نگهدارنده ادویه از فریزر خارج می‌شود، چگالش ایجاد می‌شود که بیشتر طعم ادویه را از بین می‌برد.

چطور متوجه شویم که ادویه ارزش استفاده کردن را دارد؟

اگر خاطرتان نیست که دقیقا چه زمانی آن مرزنجوش را خریده اید، مقداری از آن را کف دست خود بریزید و با انگشت بمالیدش سپس استشمام کنید. وقتی ادویه را با انگشت مالیدید در واقع روغن‌های درون آن را فعال کردید، و باید بویی قوی بدهد. اگر ادویه بوی خاصی نداشت پس بهتر است جایگزینش کنید.

منبع: بهداشت نیوز

درباره ما

فرآورده های خوراکی توصیف در سال ۱۳۹۰ با هدف بسته بندی ادویه جات خالص از مرغوب ترین و خالص ترین نوع ادویه جات تاسیس شد. ادویه جات پس از تایید کیفیت و تست های آزمایشگاهی، توسط دستگاه های تمام اتوماتیک بدون کمترین دخالت دست آسیاب و بسته بندی می شود.

Read more